A szerelem…

17 február 2013

szerelem

A szerelem magával ragadó érzés… Mindent felülír és maga alá temet… Az ember furcsa dolgokra ragadtatja magát, s nem érdekli, ki látja meg és mit gondol! 😀 Időnként gyomor is kell hozzá… 😀 (RLZs)

- gondolat, - Rajnai Lencsés Zsolt művei

3 Comments to “A szerelem…”

  1. “Időnként gyomor is kell hozzá…” Kell… :-(

  2. , ugyan ez a látvány két hölgy között…? Ott nincs gyomor gond? Mily különös az ember

  3. Dehogy nincs. Kérdezz meg egy vérbeli hetero lányt. Ugyanígy fogja gondolni. Mi férfiak, lehet, h. nem, mert mi csak a két nőt látjuk. A látványt. De a hetero nőket se zavarja két férfi ölelkezése, mert ott ők is a látványt nézik. Maximum mosolyognak. Szóval az élet valóban különös, de nem megfejethetetlen… :) Amikor az ember lát egy ilyen szokatlan dolgot, beleképzeli magát, s két nő között könnyebben képzelem el magam, mint két férfi között (vagy akárcsak az egyikkel). A hetero nő ugyanígy gondolja: a pasival könnyebben elképzeli magát, mint a csókolózó leszbikusok egyikével… Ilyen egyszerű.

    Egyébként semmi bajom a melegekkel, nekem nem ártottak, és senki se tehet arról minek születik. Ugyanakkor két férfi csókolózása – számomra – nem vonzó, mint ahogy a melegek számára sem vonzó a hetero intimitás. (Tudnék példákat mondani miket mondanak a szeretkezésről stb. de inkább nem teszem.)

Leave a Reply

(kötelező)

(kötelező)