Kezdőlap » - I R O D A L O M » - Rajnai Lencsés Zsolt művei » Rajnai Lencsés Zsolt: Indulat és homloklebeny (humor)

Rajnai Lencsés Zsolt: Indulat és homloklebeny (humor)

A minap mondta nekem valaki, hogy a Spektrum tévécsatornán látta, hogy a nők és a férfiak homloklebenye eltérő, mivel a férfiaké – állítólag – kisebb valamelyest, vagy szűkebb, vagy ilyesmi… Azért lényeges ez, mert a friss kutatások szerint – úgy tűnik – a férfiak ezért viselik nehezebben a stresszt, s ezért lobbannak hamarabb haragra, válnak indulatossá!

Látják Hölgyeim, én mindig is mondtam ezt! Ez az oka hát mindennek! A homloklebeny! :) A szűkmarkú természet, nekünk, szegény, szerencsétlen férfiaknak alul méretezte e fontos fejkelléket, és ezért látjuk rosszabbul a világot…! :) Ez indulatunk oka és nem más! Megértést kérünk most Önöktől!! Mert mikor szíre-szóra ordítozni kezdünk, olyankor, csak a homloklebeny szélén csordul túl a buffer. :) Remélem, így már értik, kedves Hölgyeim, hogy mért járunk kocsmába, mért ordítozunk meccseken, időről-időre mért robbantunk ki világháborúkat, és zsarnokságunk mértéktelen mértéke mért tesz minket elviselhetetlenné még a magunk szemében is! Mert a lényeg egy szó: homloklebeny! :)

Akivel beszélgettem, még azt is elmondta, hogy a nők homloklebenyének is vannak káros vonásai, az tudniillik, hogy a hölgyek érzelmi memóriája sokkal erősebb mint a férfiaké, ezért minden fájdalom amit átélnek, mélyebben marad meg bennük. Vagyis – ha a hír igaz – olyan világban élünk, ahol a férfiak szűk homloklebennyel semmiségeken mérgelődnek, a nők pedig fájón megjegyzik e dőreségeket, amelyeket egyébként mi, szegény, elesett szűklebenyesek, csak az indulat galád börtönében kényszerülünk kimondani… :)

De mi lehet a megoldás? Naná, hogy a szex, hisz mi más? :) Mondtam is én ezt mindig: Hölgyeim, ha egyszer indulatba jön drága férfitársuk, akkor nem keseregni kell, s feljegyzéseket tenni széplelkük nőnaplójába, hanem ügyes fortéllyal át kell fordítani a szűklebenyes pára tomboló furcsaságát, és ágyhoz kell vonszolni, éspedig rögvest! :) Két módszer is lehetséges ilyenkor: az elsőt “direkt-stratégiának” hívjuk, mert ez esetben a széphölgy, a perpatvar kellős közepén a hangos “akarlak!!!” felkiáltással magához ragadja hímtársát, és ezzel együtt a kezdeményezést is… A második módszer, talán a “lassan lepd meg” névre hallgat, itt ugyanis a nő, lassan kezd el vetkőzni, meghökkentve, de meg is mentve ezzel a szegény férfipárát egy újabb ordítozástól, melynek végén a hímhős, a tombolásból fakadó bűnbánatát, úgyis, egy megveszekedett kocsmában vezetné le, s ezt ugye nem akarják?! :)

Szóval Hölgyeim! Legyenek vadmacskák, és mentsék meg a világot a férfiaktól, ráadásul úgy, hogy ezáltal őket is megmentik saját maguktól! S ne hagyják hogy a düh és a téboly útvesztőiben bolyongva, csak vérezzenek, vérezzenek és vérezzenek árván, sápadtan, egyedül és egészen meghaldokolva… :)

 

- Rajnai Lencsés Zsolt művei

One Comments to “Rajnai Lencsés Zsolt: Indulat és homloklebeny (humor)”

  1. Köszönöm nő társaim nevében is eme bölcs tanàcsokat(én ezt màr régen tudtam

Leave a Reply

(kötelező)

(kötelező)