A gondolkodom.hu oldalt 20 éve szerkesztem. Korábban egy óriási adatbázis volt itt filozófia, irodalom, vallás, zene, tánc, saját versek, művészetek és sok-sok más kategóriában, de az oldal szép lassan elavult, látogatottsága minimumra csökkent.

Hajdanán (2004 körül) 300.000 oldalt töltöttek le a látogatók havonta, de az elmúlt időkben már csak nagyon keveset. A közösségi oldalak teljesen átvették az uralmat az emberi gondolkodás felett, s az itt található írások is mind-mind olvashatók már más weblapokon, online könyvtárakban. Megváltozott a világ. 20 éve még én szkenneltem be saját könyvtáramból a szellemi kincseket, de ma már minden olvasható az interneten. Talán csak az én alkotásaim nem.

Éppen ezért:

2018. októberétől csak a saját verseim, gondolataim és novelláim találhatók meg az oldalon, melyek folyamatosan kerülnek fel ide, és a nagyapám, Rajnai Tibor írásai, cikkei, aki 1912-1989 között élt, és az 1930-as években írt aktívan Kolozsváron.

2020-tól kezdődően – kis kihagyás után – ismét az oldal fellendítésén fáradozom, és saját írásaimon kívül kedvenc filozófiai, irodalmi, fotós és zenei gyűjteményeimet ismét olvashatja, láthatja aki erre téved, és három youtube csatornám fellendítését is célul tűztem ki. Ezek a következők:

1.) Agnosztikus Rajnai. Itt a teizmus-ateizmus kérdéskörét érintem anélkül, hogy szilárdan állást foglalnék e témában.

2.) Verselő Rajnai. Itt saját és más szerzők verseit dolgozom fel.

3.) Rajnai doboz. Ide a könnyebb, kommerszebb videók jönnek…

Kívánom, hogy érezd jól magad az összes videó csatornámon, és a gondolkodom.hu oldalon is! 

Barátsággal: Rajnai Zsolt Tibor

Ha írnál nekem személyes üzenetet, ide írj: Rajnai Zsolt Tibor – facebook

Lássuk a Kategóriákat!

Vissza a Főoldalra!